Araç Takip Sistemi Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Tescilli Ürün

Kullanılacak olan araç takip cihazının global üretim standartlarında olup olmadığının sorgulanması önem arz etmektedir. Kalite standartlarının altında olan ve denetime tabi tutulmamış ürünlerin araçlarınıza zarar verebileceğini unutmamanız gerekir.

Anlık Olarak Takip Edebilme

Araç takip cihazları periyodik olarak çalışan cihazlardır. Anlık olarak aracınızı takip edebilmek için saniyelik konum bilgisi gönderen cihazları tercih etmeniz gerekir.

Çoklu Harita Ekranı

Araç takip sistemiyle sunulan izleme ekranlarında birden fazla harita opsiyonu olması farklı harita özelliklerini kullanabilme olanağı sağlamaktadır. Ayrıca güncel olmayan adres bilgileri söz konusu olduğunda farklı haritalardan da yararlanma imkânı sunulmaktadır.

SMS İle Takip

Araç takip sistemlerinin internet olan her cihazdan takip edilebiliyor olması araç takip hizmetinin temelini oluşturmaktadır. Bu hizmeti bir adım ileriye taşıyacak olan sistem SMS ile aracınınzın son konumunu öğrenebilme sistemidir. Bu sayede internet erişiminizin olmadığı acil durumlarda aracınızın son konumunu öğrenmeniz mümkündür.

Fiyat

Araç takip sistemleriyle ilgili verilen fiyat bilgileri genellikle yıllık ya da iki yıllık olarak sunulmaktadır. Araç takip hizmetinin; data hattı, sunucu giderleri, montaj ve araç takip cihaz bedelini içeren tek bir paket hâlinde sunuluyor olması uzun vadede fiyat avantajı sağlamaktadır.



Bilgi Almak İstiyorum

İletişim bilgilerinizi bırakın sizi arayalım.