En Uygun Araç Takip Sistemi

Araç takip sistemi seçerken, sunulan hizmetin ihtiyaçlarınızı karşıladığından emin olmanız gerekmektedir. Yanlış yapılan seçimler ya da ileride ihtiyaç duyulacak ek özellikleri tedarik edemeyen bir hizmet anlayışının mali kayıplar oluşturabileceğini unutmamalısınız.

Kalite Belgeleri

Dünya kalite standartlarını barındıran ve bu anlayışla hizmet veren araç takip firmalarıyla çalışmanız önem arz etmektedir.

Cihaz Garanti Süresi

Satın almış olduğunuz araç takip cihazının garanti süresi karar verme aşamasında sizler için önemli rol oynamalıdır. MOBİLTEK olarak bizimle çalıştığınız müddetçe cihazlarınız için sürekli garanti sağlayabilmekteyiz.
 

Ücretsiz Data Hattı

Araç takip cihazına takılı olarak gelen data hattı maliyetinin ilgili firma tarafından karşılanıyor olması sizi ek maliyetlerden kurtaracaktır. MOBİLTEK olarak cihaz içinde gelen data hatlarının maliyetlerini ilk etapta bizler karşılayabilmekteyiz.

Ücretsiz Kargo

Cihazların yetkili servis ya da bayiliklerden temin edilememesi durumunda veya bireysel olarak yapılan alımlarda, ücretsiz kargo ile Türkiye’nin her yerinde adrese teslimat seçeneği sizlere kolaylık sağlayacaktır. MOBİLTEK olarak bu konuda da müşterilerimizin yanındayız.

Ücretsiz Montaj

Cihaz montajlarının yetkili servislerce ücretsiz olarak yapılıyor olması, sizi sürpriz maliyetlerden koruyacaktır. Bu yüzden almış olduğunuz araç takip fiyatlarında montaj bedelinin de içinde olup olmadığını sorgulamanız tavsiye edilir. MOBİLTEK yetkili servisleri hızlı, güvenli ve ücretsiz olarak kurulum gerçekleştirmektedirler.

Ödeme Seçenekleri

Araç takip firmalarının sizlere birden fazla ödeme imkânı sunuyor olması bir avantajdır. MOBİLTEK olarak başta havale/EFT, kredi kartı (3D güvenli ve taksitli), Mail Order ve kapıda ödeme gibi birden fazla alternatif sunabilmekteyiz.



Bilgi Almak İstiyorum

İletişim bilgilerinizi bırakın sizi arayalım.