Neden MOBİLTEK Akıllı SIM Kartını Tercih Etmeliyim?

MOBİLTEK Akıllı SIM Kartı, dünya genelinde çoklu operatör desteği barındıran, sinyal kalitesine göre otomatik olarak operatör firmasını seçen ve bu sayede iletişimin sürekli aktif kalmasını sağlayan, tek fiyat avantajı olan bir M2M SIM kartıdır. Ağırlıklı olarak kullanım alanı M2M data hattı kullanan, internet veri trafiği düşük, sürekli çalışması önem arz eden kurumsal cihazlardır.

Tek Kart Üç Operatör

MOBİLTEK Akıllı SIM Kartı, Türkiye’de üç büyük operatörü (Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom) tek kart üzerinden sunabilmektedir. Operatörler, akıllı SIM kartımızın sinyal kalitesine göre karar verme mekanizmasıyla belirlenmektedir (Akıllı Şebeke Seçimi). Bu sayede internet erişiminin sürekli olması sağlanabilmektedir.

Kapsama Alanı Endişesi Yok!

MOBİLTEK Akıllı SIM Kartı ile çoklu operatör desteği sayesinde kapsama alanı endişesi yaşamazsınız.

Fiyat Avantajı

MOBİLTEK Akıllı SIM Kartı, dünya genelinde tek fiyat sunabilen, yurt dışı kullanımlarında yaşanan Roaming kaynaklı ekstra ücretleri barındırmayan, MB başı ücretlendirme sistemine sahip bir karttır. Bu sayede cihazlarınızı dünyanın her yerinde ihtiyacınız olan veri miktarı kadar kullanabilirsiniz.

APN Desteği

Opsiyonel olarak sunulan APN desteği ile cihazlarınızı güvenli bir ağ üzerinden internete çıkarabilirsiniz.

Yönetim Paneli

Özel MOBİLTEK yazılımı sayesinde hatlarınızı tek bir panelden yönetme imkânına sahipsiniz.



Bilgi Almak İstiyorum

İletişim bilgilerinizi bırakın sizi arayalım.